搜索

[釣行] 熱情的歡呼聲

亞昌 發表於 23/3/2015 08:25:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

昨日約左三個朋友下午去水尾hea下, 因為係諗住去hea, 所以差不多兩點才去到!
釣左冇耐之後, 魚訊傳來, 我立即收絲, 此時我已心知不妙, 因為剛巧有三間旅遊巴到達現場.......
當時的時況大概有百餘人在旁圍觀, 有些在歡呼有些在大叫, 魚上水的那刻, 氣氛就更為熱烈!!
解魚映相時更出現十分混亂的時況, 我好不容易才能從人群中離開, 把魚放回水中!!
多謝j son幫我捕捉最美的時刻... 哈哈
台釣也釣了很多羅非, 整體來說感覺非常正!!
10321038_1049816015046953_3273895728755544936_o.jpg 10382253_1049816195046935_924258895371397647_o.jpg 10547749_1049816161713605_1259261320767214405_o.jpg 10708647_1049816231713598_3446750098716848982_o.jpg 1497969_1049816525046902_8708331156326355280_o.jpg 11038084_1049816738380214_620674315332352908_o.jpg DSCN0984.JPG DSCN0985.JPG DSCN0987.JPG

相關帖子

martin4234 發表於 23/3/2015 09:24:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我初初以為你去左旺角釣魚

有無做明星既感覺
回復 支持 反對

skycat772 發表於 23/3/2015 11:34:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
昌少, 你上魚果一刻, 百人為你歡呼. 係咪好飄飄然呢....?
回復 支持 反對

FELIX009 發表於 23/3/2015 13:36:43 | 顯示全部樓層 IP:- LAN
多謝分享!
回復 支持 反對

naobao 發表於 23/3/2015 16:52:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有無拍片呀
恭喜昌少成為明星
回復 支持 反對

bearq 發表於 23/3/2015 17:55:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
邊到黎???
回復 支持 反對

樓主| 亞昌 發表於 23/3/2015 18:40:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
martin4234 發表於 23/3/2015 09:24
我初初以為你去左旺角釣魚

有無做明星既感覺

d人係咁叫我唔好行住, 係咁叫我映相......
又有個住响三樓既女仔仲由我中魚前, 再到中魚, 由頭到尾目擊全程過程, 佢真係好過睇戲
回復 支持 反對

樓主| 亞昌 發表於 23/3/2015 18:43:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
skycat772 發表於 23/3/2015 11:34
昌少, 你上魚果一刻, 百人為你歡呼. 係咪好飄飄然呢....?

習慣了, 其實我已經試過好幾次架喇, 不過冇今次咁誇

回復 支持 反對

樓主| 亞昌 發表於 23/3/2015 18:43:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

多謝
回復 支持 反對

樓主| 亞昌 發表於 23/3/2015 18:44:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
naobao 發表於 23/3/2015 16:52
有無拍片呀
恭喜昌少成為明星

有, 不過响朋友facebook度, 唔識擺上黎
回復 支持 反對