搜索
返回列表 發新帖

爆 叔不要再龜 縮不回 應問題

關閉 [複製鏈接]
naobao 發表於 7/6/2014 07:40:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
人人1210 發表於 7/6/2014 00:11
真係多狗 日日係度吠 好煩呀 GOGOGO叫你主人過黎啦

可能係主人黎架...
不過中意扮狗之嘛
回復 支持 反對

大尾魷 發表於 7/6/2014 09:45:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
其實點講好呢?中意睇可留低,唔中意可走開,我所以甘講,唔系話想幫邊個,因為我也試過在facebook內的一個釣魚群,在一張DIY圖內留了一個我不明白的事情..留言,就比人用好唔客氣的說話刪了我,其實世界上所有事情都有選擇的,yes 或No,如果對這個版主真系甘唔中意,其實你地可以唔來,佢又無收你地入網費,,同樣道理,個網系佢,佢唔中意,刪就刪,唔洗理你感受,,每個人有每個性格,合則來,不合則分,就好似我以前有個同事,我地每個星期也會一起去釣魚,就因為有次佢問我借錢,我無借,佢就少你老母,但實情系,我每個月都借佢平均二千,無錯,佢有借有還,月底還,但10號唔夠又借,甘樣同無還有咩分別??:有時自己身上無錢,我要向人借錢,再借比佢,再加上,那次我也不是說不借給他,只系,我身上無現錢,只得100,我都話,你要就比你,佢話我玩佢,甘就比人少老母,又數我請我食野,嘩嘩嘩...個個月甘借,你真系唔洗比息架,食你一餐半餐都唔過份啦,為這事,幾年啦,佢無同我講過一句話,除在工事,當然,我無佢甘小氣,我間唔中都會同佢講D野,但系會當你不存在,久而久之,你自己都覺得無意思,     ,,,,我講出這件事,就系那意思,合則來,不合則分,現在,我也會從他和其它同事口中聽到佢也有釣魚,,只系,現在,各有各釣,如果魷魚事件的事主明白我所講的,算把啦,你唔睇個網,你會死咩?這處不留人,自有留人處,..題外話,我覺得同一ip地址登記分身有咩問題?每個唔同名稱的,其實可當是一個人,一個個體,版主你又理佢系唔系分身呢?其實現今社會上,有邊個無分身呀?返工一個,回家又一個,, 人格分裂  記錄都有 二十四個比利啦      我想講的都講完,你地如果唔中意的都可以插我,當我多口,我只系想借個地方講下自己D心事,              sorry 各位大哥

評分

參與人數 1金幣 +10 收起 理由
336338 + 10 我贊同!!

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

naobao 發表於 7/6/2014 10:34:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
大尾魷 發表於 7/6/2014 09:45
其實點講好呢?中意睇可留低,唔中意可走開,我所以甘講,唔系話想幫邊個,因為我也試過在facebook內的一個 ...

註冊分身當然無問題喇!!
不過要睇你做乜事囉,
刻意用Proxy隱藏身份註冊分身,
而出D咁嘅帖就有問題,
又唔係當事人,有乜資格投訴??
我地亦無可能向不明人士回應!!

至於唔係魚樂網嘅事及言論,
就更加之無謂無需要回應,
小弟FB係長期公開,
任何人士皆可回應,
條氣唔順可以直接到該處,
用真正身份直接對質回應,
無謂影響此處網友!!

你有樣野講得真係好啱,
唔中意真係唔好上黎,
任何人做任何事都無可能令所有人都滿意!!
回復 支持 反對

naobao 發表於 7/6/2014 11:37:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
BB-X 發表於 6/6/2014 21:10
我終於明白唐三藏點解要去除西經LOL~

點解
回復 支持 反對

naobao 發表於 7/6/2014 11:37:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
釣魚郎DON 發表於 6/6/2014 22:14
叫咗你十億八億賣咗個網,比人攪淫亂網站,又比人封財路,又比人放火、直情好似比人收唐樓咁。。。

...

十億八億??Don媽...發夢無咁早
回復 支持 反對

釣魚郎DON 發表於 7/6/2014 12:52:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
大尾魷 發表於 7/6/2014 09:45
其實點講好呢?中意睇可留低,唔中意可走開,我所以甘講,唔系話想幫邊個,因為我也試過在facebook內的一個 ...

大尾魷先生,我愛死你一句
個網無收你錢,唔喜歡可以唔來。
個網係鬧爆的,無必要跪底迎合邊個。

其實我都唔係每事認同呢個蛋人
但是唔代表佢錯,佢有佢立場,亦有底線
高低由他定,這是他創造的一片天空。
回復 支持 反對

釣魚郎DON 發表於 7/6/2014 12:54:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
naobao 發表於 7/6/2014 11:37
十億八億??Don媽...發夢無咁早

唔夠數,有淨我射比你吖嘛
回復 支持 反對

naobao 發表於 7/6/2014 12:58:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
釣魚郎DON 發表於 7/6/2014 12:54
唔夠數,有淨我射比你吖嘛

貞子??我又唔卵子,我係唔怕的!!
不過咁補嘅野,你都係...去...去...去...射俾佢

回復 支持 反對

meteor6c 發表於 8/6/2014 11:43:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
支持爆叔!
回復 支持 反對