搜索

[其他] (更新新鞋) 磯鞋又甩底

筏下筏下 發表於 20/5/2008 11:44:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 30# 的帖子

當時我同個d店長店員都熟熟地, 佢地又留晒我d個人資料, 令我感覺佢地好似好快可以跟進到咁~df027^ , 所無問佢地攞收據囉! 點知......~df022^ ! 唉~~~!
最強幻象 發表於 20/5/2008 11:50:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 筏下筏下 於 2008-5-20 09:06 AM 發表
我對d牌年幾前嚮灣仔買, 用o左兩次鞋頭開始解體~df040^ , 咁我攞番去釣具店, 佢收起我對鞋同留左我個人資料, 話幫我同d牌跟進~df024^ , 攪左成年幾兩年~df043^ , 一d消息都無~df014^ , 中間試過追問過~df026^ ,  ...

尋日經過開一間釣俱店...佢都話佢有daiwa款磯鞋回收過...

話會退返錢比佢...點知到家陣佢都未收到退款...
最強幻象 發表於 20/5/2008 11:51:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 alex_dick 於 2008-5-20 10:32 AM 發表 
仲有~~~~ 我想知甩底果D磯鞋系咪波鞋款 我果對就系波鞋款 各位C兄呢

我都係波鞋款呀...貪佢夠輕...
最強幻象 發表於 20/5/2008 11:52:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 筏下筏下 於 2008-5-20 11:44 AM 發表 
當時我同個d店長店員都熟熟地, 佢地又留晒我d個人資料, 令我感覺佢地好似好快可以跟進到咁~df027^ , 所無問佢地攞收據囉! 點知......~df022^ ! 唉~~~!

咁你大煲D...本來我都無單...但拎返去之後佢開返張receipt比我...話收左我對鞋...
 樓主| kh0101 發表於 20/5/2008 12:52:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 34# 的帖子

我對大華掉左la......我又冇keep單,問過代理一定要有單,冇單吾回收ar....
去補鞋佬補完仲衰,個底入水 ,因為佢話要拉線,成個底幾十個洞..
 樓主| kh0101 發表於 20/5/2008 12:55:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
貴貨都甩,不如買平貨.......何况E家多左選擇
最強幻象 發表於 20/5/2008 12:56:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kh0101 於 2008-5-20 12:52 PM 發表 
我對大華掉左la......我又冇keep單,問過代理一定要有單,冇單吾回收ar....去補鞋佬補完仲衰,個底入水 ,因為佢話要拉線,成個底幾十個洞..

佢話式下幫我攪喎...我都有諗過皮底上線...但上左線之後我都估會入水...

但又有諗過如係魔術貼到上線...怕會影响左佢既黏貼性...
 樓主| kh0101 發表於 20/5/2008 13:07:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
黏貼性係冇問題,都好好,但入水就好大問題.....
最強幻象 發表於 20/5/2008 13:09:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kh0101 於 2008-5-20 01:07 PM 發表 
黏貼性係冇問題,都好好,但入水就好大問題.....

點解悟搵D膠封左D線位...咁咪無問題囉...
TING402 發表於 20/5/2008 13:18:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港