搜索

[釣行] 中下中下, 中極都係維多利亞

樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 09:28:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 09:32:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
比起我,你果d依然係貴野...哈哈
man1111 發表於 2011-1-15 04:07

即係迫我學超版咁用晒膠蟲啦. 我冇咁高技術喎.
 樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 09:36:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Oh................Can't help it..............

Every time you saw me was around mid-night......... ...
flyfisher 發表於 2011-1-15 07:51

Haha yeah, both of us are "highly intoxicated". You, with the good ol' alcohol. Me, of course with the catches.
demotam 發表於 15/1/2011 09:38:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
強呀~~~!!!
 樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 09:43:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

未算強, 中極都咁細條.
all-kind 發表於 15/1/2011 10:12:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝CHING, 等左成年, 終於唔使再等白兔仔啦, 反正XXXXX店員未上架都巳自己扣起加啦:fb25

我會對手上幾隻存倉的MEGA重新開光, 不過你用的是以前買落的吧?
有90.2356%款式, 爆叔個度好似未有貨?!
最強幻象 發表於 15/1/2011 12:12:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
二個字~利害~...
 樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 12:52:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝CHING, 等左成年, 終於唔使再等白兔仔啦, 反正XXXXX店員未上架都巳自己扣起加啦:fb25

我會對手上幾隻 ...
all-kind 發表於 2011-1-15 10:12

白兔仔係一隻好假餌, 但冇必要盲目用死佢一隻囉.
有時試下新野, 平又好貴又好, 中倒魚個滿足感仲大.
你話爆叔度冇晒貨? 緊係啦,  好多人都叫佢留貨架.
下次你睇中邊隻色, 不妨同佢單聲. 佢都會留比你架.
 樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 12:56:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
二個字~利害~...
最強幻象 發表於 2011-1-15 12:12

唔利害, 都未夠D前輩咁犀利.
黑雲 發表於 15/1/2011 15:32:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

我會對手上幾隻 ...
all-kind 發表於 2011-1-15 10:12

雖然我都有幾隻白兔仔.....但真係唔覺得有幾好用

原裝鉤雖然係onwer 鉤 , 但係一定要換過佢....

如果計唔換鉤的話,我寧願用80S 好過~
雖然動作係差少少,但又平d,原裝鉤又勁d ,唔洗換黎換去咁煩.........

最重要既係,斷左容易買得返