搜索

[釣行] 中下中下, 中極都係維多利亞

樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 01:49:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 01:51:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

Thank you Uncle.
Every time I see you, you always look so drunk. Hahaha...
 樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 02:05:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
講咁明就無謂啦...我覺得就唔只少少似既...
個人認為佢成個品牌既假餌都係唔多需要點開發...誠意方面就. ...
Root 發表於 2011-1-15 00:45

咁又唔可以話佢冇誠意嘅, 比起好多國產A貨, 例如果D連包裝都抄Duel或Owner嘅, 依個牌子都算肯用下心機架啦.
起碼佢肯集百家之大成. 依隻又似D, 果隻又似D....
講真我對依個品牌冇乜特別喜好. 點解今季用得咁密, 全因為要證明D野比人睇.
話說某日係某釣具店聽倒兩位師兄細細聲講我.
A: "果個咪湯記囉, 中好多魚架."
B: "佢緊係中得多魚啦, 淨係用靚野. 拖鱸就Deathlock, Lucky Craft, 拖紅鮋就下下都K-Ten."
哈哈....希望佢地睇倒我依個post會收返D說話啦.
有時用平野都幾開心架, 尤其係呢(黑心講句)聽倒D人淨係識用Maria Tight Slalom POH, 但中魚都唔夠我多喎,  呵呵...
 樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 02:08:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多鱸多到嚇q死我.....
邊個 發表於 2011-1-15 01:06

唔怕喎, 有條油班仔比你平衡下個心理, haha...
 樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 02:16:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
haha.....其實大陸D路亞牌子.....95% 都係抄或只係改少少野,

見過有D直頭寫明:
"充分引进吸收国外路亚先 ...
leo123 發表於 2011-1-15 01:22

其實都唔止大陸野啦, 連好多人好鐘意嘅Maria. 當初都好似K-Ten架.

登錄/註冊後可看大圖
黑雲 發表於 15/1/2011 03:36:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔怪得我中咁少魚,原來我冇用靚野
aroomd 發表於 15/1/2011 03:37:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
始終都係末及我開口中咁強~!!!!!!!
man1111 發表於 15/1/2011 04:07:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
比起我,你果d依然係貴野...哈哈
flyfisher 發表於 15/1/2011 07:51:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Thank you Uncle.
Every time I see you, you always look so drunk. Hahaha...
arcticwind 發表於 2011-1-15 01:51

Oh................Can't help it..............

Every time you saw me was around mid-night............on my way home after a good night out!!!!!!!!!!!!!!!

On another note......I wasn't "drunk".......just "highly intoxicated"...........ha ha ha..............
 樓主| arcticwind 發表於 15/1/2011 09:24:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔怪得我中咁少魚,原來我冇用靚野
黑雲 發表於 2011-1-15 03:36

關乜事丫, 你鹹淡加埋中得咪仲多過我....