搜索

[釣行] 初二至初五^^東澳之行.....

阿聰 發表於 18/2/2008 19:12:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 美雪 於 2008-2-18 18:56 發表

叫佢哋去之前唔好飲咁多水.....
如果真係人有三急.....就行埋一二邊.....叫啲男仕全部擰轉面.....
再唔係行番入龍珠島入面揾toilet.....

但係成8個鐘唔去好難頂0既,好多妹妹好怕羞真係唔肯去,何況燈塔咁細好尷尬0既.
ISO GIRL出礁真係好難搞,放飛機仲多過影......
 樓主| 美雪 發表於 18/2/2008 19:20:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
LXH 發表於 18/2/2008 21:36:21 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東中山
原帖由 美雪 於 2008-2-18 13:37 發表

哈哈.....我用的不是啊天打.....是引天殺才對 x2.....
支竿刻了我的名字.....所以獨一無二.....

哦!哗!
又长见识``C姐~~~好劲啊!!!!!!
LXH 發表於 18/2/2008 21:41:13 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東中山
原帖由 pmfish 於 2008-2-18 13:53 發表

哦?!...唔通C兄係中午乘快艇上岸嗰幾位其中之一??:pp14

C兄搞错啦!我最多都系可以做个C弟.
sunhee 發表於 18/2/2008 21:58:49 | 顯示全部樓層 IP:- 美國
c姐! 我都好想去ah!! 不如找個weekend 我男友去開台山探親須便去上下川lor!
 樓主| 美雪 發表於 19/2/2008 13:03:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| 美雪 發表於 19/2/2008 13:06:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
阿聰 發表於 19/2/2008 16:42:39 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 美雪 於 2008-2-18 19:20 發表

咁不如去科學園影啦.....我上個月都去釣過.....
依家果度整得幾靚.....又叫做有啲魚釣吓.....
有toilet.....又有停車場.....比較方便.....

都好0既, 早排科學園釣到魚時又鬼死咁凍無女肯出來影
等暖0左果陣佢又無魚釣囉.......

下個月想搞個 ISO GIRL出果洲做雞........魚, 唔知有無呢
pmfish 發表於 19/2/2008 16:54:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 阿聰 於 2008-2-19 16:42 發表

都好0既, 早排科學園釣到魚時又鬼死咁凍無女肯出來影
等暖0左果陣佢又無魚釣囉.......

下個月想搞個 ISO GIRL出果洲做雞........魚, 唔知有無呢

亞聰...不如玩大佢...下期書封面留比幻象...叫佢帶假髮去果洲着短裙再加蒲克着T字褲fit魷爆肉露兩點加簽名........一係一出書賣爆....一係留返煲紅豆沙時當柴燒:pp1:
JL-Crazy 發表於 19/2/2008 16:55:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 pmfish 於 2008-2-19 16:54 發表

亞聰...不如玩大佢...下期書封面留比幻象...叫佢帶假髮去果洲着短裙再加蒲克着T字褲fit魷爆肉露兩點加簽名........一係一出書賣爆....一係留返煲紅豆沙時當柴燒:pp1: ...

嘩~~KAKAKAKKAKAKAKAKKAK