搜索

[釣行] 初二至初五^^東澳之行.....

pmfish 發表於 18/2/2008 16:03:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 阿聰 於 2008-2-18 15:38 發表

你著條褲,裡面係單車褲,影先笠條裙上去咪得囉,

講下0者唔影裙都0既........我都知釣魚無咩令人像構圖好影0既
我諗緊D燈塔,不過女仔上又好唔方便..... ...

哦........你條友仔.....想學最近亞希哥定啦....成日叫影相..專氹嗰D 醫穌鋸盧...小心亞...你部電腦懷咗吾好攞出街整亞:pp6
pmfish 發表於 18/2/2008 16:08:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 浦克 於 2008-2-18 15:44 發表

無竿, 無攪無餌木.........我咩都無~~~~~~~~~~~

江湖傳聞你D竿同餌木係JACKEY + 亞智兩兄弟自X5次喎...
阿聰 發表於 18/2/2008 16:14:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 pmfish 於 2008-2-18 16:03 發表

哦........你條友仔.....想學最近亞希哥定啦....成日叫影相..專氹嗰D 醫穌鋸盧...小心亞...你部電腦懷咗吾好攞出街整亞:pp6

我D相點同希哥D威水相比呢??
pmfish 發表於 18/2/2008 16:58:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 63# 的帖子

[localimg=500,334]2[/localimg]講開影相....過年前去左兩個地方影相....有幾張可以大家分享吓
foxy://download?xt=urn:sha1H4RSLSGZ5FPVTTOMSDVMSX2KLS26RUI&dn=4R_01_IMG_3829_279.JPG&fs=3827936
foxy://download?xt=urn:sha1:ZGBYSF5DPVLJIWMSIUFJRCTXHWKD5PZ5&dn=4R_01_IMG_3792_250.JPG&fs=4104680
foxy://download?xt=urn:sha1:RH3AZ77OLPE3I7LM3L34D4C75KO5XCHN&dn=4R_01_IMG_3850_296.JPG&fs=4514688
foxy://download?xt=urn:sha1:EINJOIHRARPIILIRL4W73YRKDQKEM4PG&dn=IMG_3449.JPG&fs=4247496
foxy://download?xt=urn:sha1:6B6EUH5TQA5GGU7R2GUYUTJV26VCE3FF&dn=IMG_3265.JPG&fs=6676396
foxy://download?xt=urn:sha1:C2HUN4JSEXIIUJ4I2A46IBCQBXECS4AX&dn=IMG_3258.JPG&fs=4158153
照片 446.jpg [localimg=500,334]1[/localimg][localimg=500,334]1[/localimg]

pmfish 發表於 18/2/2008 17:01:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唉...貼唔倒....應該點做:pp26
浦克 發表於 18/2/2008 18:15:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 pmfish 於 2008-2-18 16:08 發表

江湖傳聞你D竿同餌木係JACKEY + 亞智兩兄弟自X5次喎...

師父即係師父, 咁都比你知道.....................
 樓主| 美雪 發表於 18/2/2008 18:25:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| 美雪 發表於 18/2/2008 18:27:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
阿聰 發表於 18/2/2008 18:45:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 美雪 於 2008-2-18 18:25 發表

你可以去龍珠島燈塔影.....雖然都係石駁.....但比較容易行.....
女仔行都無咁驚.....

但搞成日無地方薯薯呀
 樓主| 美雪 發表於 18/2/2008 18:56:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港