搜索

[釣具] 唔放得煲輕渡, 改放我的餌木竿袋!

浦克 發表於 21/1/2008 21:41:42 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
生產廠 : Gamakatsu
型號 : GC-186
長/闊/高 : 1350X100X60mm
素材 : ABS樹脂
收納數量 : 餌木竿2本
生產年份 : 2003

今日返到屋企無無聊聊, 又再一次執拾一下房間, 在此時眼前出現了陪伴了我快5年的竿盒, 此竿盒原本為放磯竿之用, 但已沒有磯釣多年, 早前已改作放置餌木竿之用, 在出礁作餌木釣時, 起著保護的作用, 基本上可放兩枝餌木竿, 唯最可惜只能放8'3或以下的餌木竿, 8'3或以上的餌木竿, 則要另置竿盒了!

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 5金幣 +251 收起 理由
ReynoldHa + 100 Take it, is my fault!!!!!
松田先生 + 70 頂~壞人慢放毒~一次過好冇?-_-'' ...
naobao + 50 我終止要低頭....
JL-Crazy + 30 離罩~
leo123 + 1 無毒!!!!!!!!!!!!!!!

查看全部評分

naobao 發表於 21/1/2008 21:59:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
老浦....今舖...我....真係要配服
 樓主| 浦克 發表於 21/1/2008 22:01:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
松田先生 發表於 22/1/2008 00:02:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
克爺~
一次過得唔得呀?~成日濕下濕下又一件~
墨魚駭客 發表於 22/1/2008 00:48:47 | 顯示全部樓層 IP:- 台灣
.........下次來台灣釣魷 順便帶過來 我幫你用用看 反正~克爺~您也5年沒用了嘛!!??

我還有在~磯釣說..........
yamashita1300 發表於 22/1/2008 01:19:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
呢個盒我當年亦心郁郁架!!原來咁快就已經5年架 la.............
ken0100 發表於 22/1/2008 01:27:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
又放毒....心思思添.... .
ReynoldHa 發表於 22/1/2008 06:02:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Is my fault, I should not mention about 竿盒 to you.
 樓主| 浦克 發表於 22/1/2008 08:53:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2008-1-22 00:02 發表
克爺~
一次過得唔得呀?~成日濕下濕下又一件~

我呢兩日得閒又會濕多幾件!
 樓主| 浦克 發表於 22/1/2008 08:54:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 墨魚駭客 於 2008-1-22 00:48 發表
.........下次來台灣釣魷 順便帶過來 我幫你用用看 反正~克爺~您也5年沒用了嘛!!??

我還有在~磯釣說..........

哈哈........大將兄, 我來台灣, 只會帶同炮筒來, 你放心好了!