搜索

[釣行] 開學日.野B

gilsonli 發表於 1/9/2007 18:42:52 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
今日是水塘開放公眾釣魚既好日子... 當然要出動啦... 約埋黑雲版主
一早已經見到大潭水塘有幾位釣友在閘口拖魚... 真熱鬧...

中左條小b... 影完當然要release 放回啦.... 長大我會再來找你...

評分

參與人數 6威望值 +115 金幣 +110 收起 理由
rolandchu2000 + 10 + 5 寫個細字!!
hoiyatc + 20 + 20 好有Feel!
打龜達人 + 5 + 5 我好欣賞!!
鬼佬joe + 30 + 30 寫個服字!!
黑雲 + 30 + 30 我無野講!!
HOOKER7 + 20 + 20 搭Bass,上學去!!!!!!!讚~~

查看全部評分

細路仔 發表於 1/9/2007 18:58:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有冇金筆呀???
HOOKER7 發表於 1/9/2007 19:00:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gilsonli 於 2007-9-1 06:42 PM 發表
今日是水塘開放公眾釣魚既好日子... 當然要出動啦... 約埋黑雲版主
一早已經見到大潭水塘有幾位釣友在閘口拖魚... 真熱鬧...

中左條小b... 影完當然要release 放回啦.... 長大我會再來找你... ...

:me18 你就好啦,有Bass搭!!!!!!!!!!!
黑雲 發表於 1/9/2007 19:06:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gilsonli 於 2007-9-1 18:42 發表

中左條小b... 影完當然要release 放回啦.... 長大我會再來找你... ...

今日甩2口.... 第一口甩條3x cm...差d比人打....
d 龜氣又開始黎.... 遲d 再去過報仇...!!
ccf20022002 發表於 1/9/2007 19:07:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 gilsonli 於 2007-9-1 18:42 發表

我都有去ar

登錄/註冊後可看大圖
影完我都有release

登錄/註冊後可看大圖

評分

參與人數 1威望值 +30 金幣 +30 收起 理由
gilsonli + 30 + 30 繼續努力...

查看全部評分

黑雲 發表於 1/9/2007 19:09:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 ccf20022002 於 2007-9-1 19:07 發表

我都有去ar
http://i94.photobucket.com/albums/l82/ccf2002/IMG0014A.jpg影完我都有release

師兄幾點去呀~唔見你既
ccf20022002 發表於 1/9/2007 19:13:22 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師弟得la .....9點幾10點左右
ccf20022002 發表於 1/9/2007 19:17:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 黑雲 於 2007-9-1 19:09 發表

師兄幾點去呀~唔見你既

我今日都見到2個人一齊玩假餌 當時我仲見佢話走魚 唔知係唔係你地尼
黑雲 發表於 1/9/2007 19:20:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 ccf20022002 於 2007-9-1 19:17 發表

我今日都見到2個人一齊玩假餌 當時我仲見佢話走魚 唔知係唔係你地尼

你冇估錯....個個好明顯係我黎啦...

ccf20022002 發表於 1/9/2007 19:38:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 黑雲 於 2007-9-1 19:20 發表

你冇估錯....個個好明顯係我黎啦...

小弟不才都係中到一條.....
條生魚係我朋友中 ....(我都想釣到生魚)
你地幾點走ar......我4點先走曬到曲街