搜索

[釣行] 出奇蝦,再次見功!!!!!

HOOKER7 發表於 30/9/2007 01:55:11 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
小弟公司今日攪魚排BBQ, 我當然唔會錯過lee個機會啦~~一於fit佢一fit,點知上去fit咗一陣 >>>>我諗啲魷仔去晒睇日落(time is 5:00p.m.),全無反應 ..........??????
跟住比我睇到近岸有個位唔錯噃,即刻同排主 傾傾..........無問題!!!!即上~~~
埋到去,

登錄/註冊後可看大圖
果然冇估錯,同我預計得出入不大,(有暗礁,有沙石位,有輕微跌极)=不錯的fit位
立即招徠好友>>> Mr.出奇,幫小弟4Hit3Get,2魷1針1甩(針針)1.5小時釣行...........Happier travel !!!!!!And than..........BBQ~~回程!!!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

小弟扮Pro.........................殘念!~~~~~

小魷.....

未訓醒?????????

大特寫~~~

Hit 多...............~~~~~~~~~~~

評分

參與人數 10威望值 +246 金幣 +197 收起 理由
京士頓 + 25 + 25 神童表現!!
鬼佬joe + 50 + 50 寫個奇字!!!
飄飄然 + 20 + 20 寫個妖字!!
ReynoldHa + 20 + 20 我好羨慕!!
嘉露 + 1 + 1 唔扣你分算比面你,因為聽日冇得去玩boat bo ...
小銘 + 1 + 1 比多d你都冇用....唔帶人去o既~
黑雲 + 30 + 30 你條死佬!!
細雄 + 49 出奇人用出奇蝦咁我比出奇分啦!!! ...
浦克 + 30 + 30 唔叫我~~~~~~~~~
hoiyatc + 20 有得食有得玩!

查看全部評分

hoiyatc 發表於 30/9/2007 01:58:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
真係開心~你地同事有無問你 "E~? ..可唔可以教我點玩呀?"
 樓主| HOOKER7 發表於 30/9/2007 02:03:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #2 hoiyatc 的帖子

有啊......但魚排太死啦 ,教識基本功,但無得中,有待下次再玩!!!
黑雲 發表於 30/9/2007 02:04:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 HOOKER7 於 2007-9-30 01:55 發表
66 小弟公司今日攪魚排BBQ, 我當然唔會錯過lee個機會啦~~一於fit佢一fit,點知上去fit咗一陣 >>>>我諗啲魷仔去晒睇日落(time is 5:00p.m.),全無反應 ..........??????
跟住比我睇到近岸有個位唔 ...

有冇教下d 女同事 fit 一fit
細雄 發表於 30/9/2007 02:04:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
後面睇Pro到呢!!!!!!
 樓主| HOOKER7 發表於 30/9/2007 02:11:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #4 黑雲 的帖子

本來好想,但 "跟得"在場...........冇攪咁多嘢啦 ~~~你明啦~~~~
 樓主| HOOKER7 發表於 30/9/2007 02:12:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #5 細雄 的帖子

咪玩我啦,雄哥仔
hoiyatc 發表於 30/9/2007 02:16:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
"跟得"在場唔緊要,你同你"同事"講↓

"呢道太嘈太多人,大尾魷唔埋架!下次搵日先同你去D無咩人又靜嘅地方玩過啦..."

評分

參與人數 2威望值 +25 金幣 +25 收起 理由
HOOKER7 + 15 + 15 lee個理由,fit到流油!!!!!!!!!
黑雲 + 10 + 10 正! 非常好的理由!!

查看全部評分

細雄 發表於 30/9/2007 02:17:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 HOOKER7 於 2007-9-30 02:11 發表
本來好想,但 "跟得"在場...........冇攪咁多嘢啦 ~~~你明啦~~~~

我唔明呀

請你講明D呀唔該.........
 樓主| HOOKER7 發表於 30/9/2007 02:18:24 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #8 hoiyatc 的帖子

都好喎!!!!!