搜索

[其他] 點睇今年shimano鱗海盃

7-UP 發表於 16/11/2009 14:04:03 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
你點睇今屆shimano鱗海盃 , 現定為5-12-2009鴉州一帶舉行
不過報名除左澳門有15名公開報名名額外 , 我系香港就完全揾ng到有報名ga渠道
除左某一個釣魚會網站 , 向佢地d會員話仲有少量名額外
我就真系揾ng到 , 系香港點樣可以報名今年鱗海盃la
點解今年澳門就有15個公開報名名額 , 香港今年一個都冇
甘剩落85個名額又去左邊la????
今年冠軍除左有名貴獎品外 , 仲有一萬元獎金
系ng系因為獎金獎品太豐富 , 所以d報名名額已經一早預留晒
香港每年一度ga釣魚大賽
點解畀我感覺系甘黑箱作業la
tsuifly 發表於 16/11/2009 14:20:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄,你問點睇
我就真係無眼睇
唔好講上年
今年有興趣想參加..見識..研究既朋友們都被抺殺了機會
上年對這個比賽的興趣減了大半
所以今年對這個比賽少少興趣都無
自己和一班好友出去玩大尾獎好過
無乳問倉天 發表於 16/11/2009 17:31:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你不是85個裡面自己友:pp12 係唔係日本人要求甘安排:pp14 ,係就食屎,如果係果間野安排,就更加食屎!
 樓主| 7-UP 發表於 16/11/2009 17:38:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

香港d名額只畀自己友!?  ng通要移民去澳門至有幾會報名
 樓主| 7-UP 發表於 16/11/2009 17:41:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你不是85個裡面自己友 係唔係日本人要求甘安排 ,係就食屎,如果係果間野安排,就更加食屎! ...
無乳問倉天 發表於 2009-11-16 17:31

c hing講到好似60年代未有ICAC時一樣甘黑暗ga
helloboyfl 發表於 16/11/2009 17:50:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
建議你直接向有關單位反映, 甚或向日本投訴.  如果師兄想吹水, 請到吹水區. thx
naobao 發表於 16/11/2009 17:54:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
建議你直接向有關單位反映, 甚或向日本投訴.  如果師兄想吹水, 請到吹水區. thx ...
helloboyfl 發表於 2009-11-16 17:50

我同意直接向日本投訴!!
 樓主| 7-UP 發表於 16/11/2009 18:03:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
建議你直接向有關單位反映, 甚或向日本投訴.  如果師兄想吹水, 請到吹水區. thx ...
helloboyfl 發表於 2009-11-16 17:50

c hing我只不過對今年比賽有d疑問 , 想問一問系ng系有其他c hing同我一樣甘諗ja , 絕對ng系想吹水
 樓主| 7-UP 發表於 16/11/2009 18:19:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我同意直接向日本投訴!!
naobao 發表於 2009-11-16 17:54

sorry , naobao叔
我都知la個題目比較敏感
如果會引起其他不便 , 可以關帖牙
naobao 發表於 16/11/2009 18:22:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
sorry , naobao叔
我都知la個題目比較敏感
如果會引起其他不便 , 可以關帖牙 ...
7-UP 發表於 2009-11-16 18:19

客觀及唔過份偏激係無問題