搜索

[釣行] 三號風球前偷釣大黑沙____(11/7) (片後補)

herculeslau 發表於 11/7/2009 05:01:14 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

二個月無時間釣魚....
一連兩日比老友send來嘅相點著左.....

今日比人放飛機都要單拖去釣魚.....完全無視風球...

青蟲放流....釣左50min 就中左佢!!
47cm , 三斤四兩 小黑....見好即收.....釣多一個鐘後就影相走人 :smile_o01:

登錄/註冊後可看大圖

呢個月分都會肥成咁?!

登錄/註冊後可看大圖

學下卡卡兄放餅10M V-HARD 嚇下人先!!

登錄/註冊後可看大圖

呢三張靈符真係有料到!!!

登錄/註冊後可看大圖

我要做MODEL!!!!哈哈!!

登錄/註冊後可看大圖

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
上幾回釣行

競技釣行第一回! 之 __山元髮廊 vs 聞西卡卡
競技釣行第二回! 之 __男優BEN VS 山元髮廊
釣行005!!之________新位全游錯釣鱸毛_*警告pG高手指引*
釣行007  之________南丫夜水無弱者
釣行008 之________牛屎上水風球起
釣行009 之________牛屎過度活躍症
釣行010 之________勞動節石蚌
釣行011 之________講電話先?中魚
釣行013 之________欣澳釣行二合一
感受竿絞之極限_釣行014 之__力戰瘋狂巨物4分鐘
釣行015 之________謎之釣場(上集)
釣行016-018 之____迷之釣場(下集)+三人北水數毛毛+白石釣魚比人趕
釣行019__________二小時爆釣五連HIT

評分

參與人數 4金幣 +370 收起 理由
TinTin + 110 神童表現!!
Kiangsan + 110 神童表現!!
lo0 + 50 神童表現!!
深淺水 + 100 我好欣賞

查看全部評分

小魚太郎 發表於 11/7/2009 07:55:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
搞乜鬼,哩個咁熱天氣,有咁大條黑沙中!條魚係咪迷失路!
你條黑沙,的確係幾厚肉,又大條!
ck666 發表於 11/7/2009 09:32:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
估你唔到喎..一出手就整條大黑沙.....
聶仁王 發表於 11/7/2009 10:05:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好肥美呀
lo0 發表於 11/7/2009 10:28:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
起身打比我,我放假呀
rollaman 發表於 11/7/2009 10:53:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好肥呀
 樓主| herculeslau 發表於 11/7/2009 11:20:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
搞乜鬼,哩個咁熱天氣,有咁大條黑沙中!條魚係咪迷失路!
你條黑沙,的確係幾厚肉,又大條!
小魚太郎 發表於 2009-7-11 07:55

我都未試過呢個月份係個度釣咁大餅黑沙....
今次應該都係好彩
 樓主| herculeslau 發表於 11/7/2009 11:23:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
估你唔到喎..一出手就整條大黑沙.....
ck666 發表於 2009-7-11 09:32

哈哈...
我用邊隻鮫你中估唔到呀....
偉~ 發表於 11/7/2009 12:13:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
成碌珍寶珠咁厚....
師兄真係識嘆....
kennethnip 發表於 11/7/2009 12:35:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
條魚又肥又大,利海