搜索

[釣行] 三人同行...必有一龜

panda 發表於 22/9/2008 17:55:37 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
...20號時空交錯..電話網絡錯綜複雜...

............原本玩手竿釣魚變咗...

............21號走鬼咗去FIT魷..結果...

三人同行...必有一龜!!!

評分

參與人數 16金幣 +1332 收起 理由
車厘 + 100 龜完再去fit過
shek9kung + 100 我好羨慕!!!!!!!!!!!!!
黑雲 + 100 Fit條鍊魷分!!
freelyfish + 50 精品文章!!
TEN69 + 100 專業包裝!!
華少 + 100 皮旦咁快就灰
小銘 + 100 因為你釣唔到,所以會為你其禱。 ...
Billabong割親 + 70 good......
kingston + 100 放心... 龜完可以再龜....
teddyangel + 40 靚人靚魚!!

查看全部評分

joecylee 發表於 22/9/2008 18:00:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
聽日再去過,點會比你龜!!!
大家比d愛心,呢個時候Panda好需要你地既支持!
Panda 叔無論你要去邊Egi,你要人陪,我會第一個到!!

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 9金幣 +710 收起 理由
車厘 + 100 連環圖先生
freelyfish + 50 精品文章!!
小銘 + 100 冇左我d勁野o既?
kingston + 100 一本漫畫走天涯??
teddyangel + 40 精品文章!!
JL-Crazy + 100 整多 d 漫畫~
cx883 + 50 你去做漫畫家!
松田先生 + 100 笑狠死~哈!!
panda + 70 i love...BALABABABA...

查看全部評分

樓主| panda 發表於 22/9/2008 18:03:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 沙發 joecylee 的帖子

...聽日............
hoiyatc 發表於 22/9/2008 20:06:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
大把機會啦,下次再反過!
kennethnip 發表於 22/9/2008 20:08:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
d相造得好正,請問點整?
JL-Crazy 發表於 22/9/2008 20:40:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
隻熊貓好正呀
樂天仔仔 發表於 22/9/2008 20:52:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| panda 發表於 22/9/2008 21:08:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 地板 hoiyatc 的帖子

...多謝鼓勵..咁..幾時同版大你再玩多次3P..or..多P呢...
 樓主| panda 發表於 22/9/2008 21:25:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 5樓 kennethnip 的帖子

...呢位C兄典解唔讚下人哋d相..攞嘅角度好...

............光暗又掌握得準..裁切得又恰到好處啫..講笑

............係用繪圖軟件..PHOTOSHOP..執嘅!!!
 樓主| panda 發表於 22/9/2008 21:27:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 6樓 JL-Crazy 的帖子

...幹事..正就比d同情心啦...