搜索

[釣行] 斷得真係悟夠過引...

最強幻象 發表於 1/9/2011 12:32:05 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

呢期見某網友屋企又中又起又斷...
但我去就獲獲就黑到爆...又無流又得魚毛...
想搵條斷下都無...今次終於有得斷啦...
仲悟只一口...係二口...
但係每口都只係二秒就斷...
真係整佢個制...仲要二口都斷主...
斷無問題...強姦我一輪先麻...
姦都悟姦下...一野就攪掂...悟夠過引呀...
死啦...一條象樣都未上過...莫非今晚又食左海天堂...

除左呢二口...就好多大眼倉攪攪震...
無耐就有條象樣少少...一抽中無耐我就話黃立倉...
果然無比我估錯...雖然悟大條...都叫做有條大少少既先啦...
如是者等了又等...終於中第一條立啦...
睇清楚...原來係白立......B黎..唉...我要釣你老豆老母呀...
快D返屋企叫你家長黎搵我報仇啦...

可能條白立仔同佢老豆老母悟係好妥...
叫左佢表叔牛屎黎搵我...你估你表叔黎我就驚呀...
呢條屎都好肥下....仲過40cm...
諗住撚化完呀表叔就放佢走...叫佢老祖黎搵我供啦...
點知呀表叔可能太過交興...居然放都悟走...
後尾仲吐血自盡...供無計啦...既然你都自殺啦...就將你變K啦...

都諗住差不多閃人架啦...點知特然間又有魚訊...
呢條弱好多...都悟使點比力...我估係表叔仔啦...
點知原來係表姑姐黑沙...嘩都有40cm喎...
但體型跟表叔比就差好遠啦...粉都打晒係時候閃淫...
希望下次搵條姦到我淋冧lam既我遇下啦...

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 12金幣 +1210 收起 理由
12345 + 100 C&R!!!!!!!!!!!!!!!!!
easonyip2005 + 40 我好羨慕!!
傻豬祖兒 + 50 寫個勁字!!
flyfisher + 100 寫個強字!!
jasonywk + 100 寫個頂字!!
B.BAQUA + 110 神童表現!!
james888 + 10 我好欣賞!!
七仔 + 200 好銀過癮!!
getteg1986 + 100 象兄好波!
scoludei + 150 我好羨慕!!

查看全部評分

ivoivo 發表於 1/9/2011 12:43:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
下次淋冧lam!{:5_3139:}

評分

參與人數 4金幣 +360 收起 理由
flyfisher + 80 攝影分!!
B.BAQUA + 80 果然靚魚!!
七仔 + 100 攝影分!!
最強幻象 + 100 我好希望...

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主| 最強幻象 發表於 1/9/2011 12:47:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 支持 反對

TEN69 發表於 1/9/2011 12:50:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
連條魚都渣把較剪出黎行!問你死未!XDDDDDDDD

回復 支持 反對

樓主| 最強幻象 發表於 1/9/2011 12:53:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
TEN69 發表於 2011-9-1 12:50
連條魚都渣把較剪出黎行!問你死未!XDDDDDDDD

我後尾先睇到...wakakakkaka..
回復 支持 反對

TEN69 發表於 1/9/2011 13:00:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
最強幻象 發表於 2011-9-1 12:53
我後尾先睇到...wakakakkaka..

條魚出剪你出鎚!咪贏晒!
回復 支持 反對

scoludei 發表於 1/9/2011 13:04:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
有4種魚種.....玩
回復 支持 反對

樓主| 最強幻象 發表於 1/9/2011 13:06:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
TEN69 發表於 2011-9-1 13:00
條魚出剪你出鎚!咪贏晒!

係啦...頭個二條都係斷得悟夠過引...二秒內過石斷...
回復 支持 反對

樓主| 最強幻象 發表於 1/9/2011 13:07:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
scoludei 發表於 2011-9-1 13:04
有4種魚種.....玩

仲有好多大眼倉無影相...
回復 支持 反對

getteg1986 發表於 1/9/2011 13:07:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
真係好魚!
你下次拎重型武器去打怪物!~mmo25^
回復 支持 反對