搜索

[其他] 南油返黎好唔開心被人達左Diawa

k1駿 發表於 22/7/2008 12:07:02 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
7月20號南油返到塘唐碼頭被人達左一個白色 Daiwa袋,內有2只STELLA SW8000 ,一只紅牛,一部 GPS機,同d配件,最重要系里面有一抽公司的鎖匙,巳心中有數邊班人羅左,當曰都立即備左案,如有知明人士尋擭請pm我,小酬.....

註:所有物件都有機身號,一經發現當係盗窃他人才物.

評分

參與人數 2金幣 +60 收起 理由
jk521 + 50 同情分!!
chimlau2000 + 10 同情分!!

查看全部評分

flyfisher 發表於 22/7/2008 12:19:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 k1駿 於 2008-7-22 12:07 發表
7月20號南油返到塘唐碼頭被人達左一個白色 Daiwa袋,內有2只STELLA SW8000 ,一只紅牛,一部 GPS機,同d配件,最重要系里面有一抽公司的鎖匙,巳心中有數邊班人羅左,當曰都立即備左案,如有知明人士尋擭請pm我,小酬.....

...

唔係掛.................可能交落比船家或漁店等你去攞噃!Check 清楚啲喇!
chimlau2000 發表於 22/7/2008 12:38:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 k1駿 於 2008-7-22 12:07 發表

...

唔係呀,魚又話有人偷,而家連釣具都 ...
c兄,希望你可以搵返啦..
下次小心d呀
 樓主| k1駿 發表於 22/7/2008 12:44:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

多谢師兄關心...

原帖由 flyfisher 於 2008-7-22 12:19 發表

唔係掛.................可能交落比船家或漁店等你去攞噃!Check 清楚啲喇!

希望啦......成黎貴言......多谢
CLIVEYEUNG 發表於 22/7/2008 13:02:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
C 兄..你LEE 個TRIP 真係相當貴, 希望你能揾得返, 能將兇徒繩之以法
Ivannavic 發表於 22/7/2008 13:05:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唉...d架生睇少眼都吾得啊,唯有自己小心d啦~~
釣魚郎DON 發表於 22/7/2008 13:31:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
妖也精....

請師兄列出機身編號,成班師兄弟一齊緝兇...
等個忍樣又唔用得,又唔賣得!
laiben 發表於 22/7/2008 14:01:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
龜左(我估都係), 仲要被人撻野... 小弟深表同情...
福鼠 發表於 22/7/2008 14:27:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
比人達嘢 (慘)心表同情。
10FUN-6 發表於 22/7/2008 15:03:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁貴1隻,仲唔見2隻,希望早日緝兇...
唔係我賣緊個隻model掛.....