搜索

[釣具] 想買多支餌木杆

cody 發表於 11/7/2008 07:04:03 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
我想問 shimano sephia GAME 既餌木杆得唔得,因為想買多支,以家用緊支 M C  8 呎杆,同埋想問吓中通餌木杆好唔好用,如果2.74m長度會唔會長過頭冇咁靈活,唔該咁多位師兄!~superkao5^

JL-Crazy 發表於 11/7/2008 12:18:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 樓主 cody 的帖子

對呀,JI 講得對,唔同人對竿既性能、保養..要求唔同,好難講話一定好用,或唔好用。

2.74 M 既竿係長左 D,要釣位好開揚,至可以發揮
joecylee 發表於 11/7/2008 16:18:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 JL-Crazy 於 2008-7-11 12:18 發表
對呀,JI 講得對,唔同人對竿既性能、保養..要求唔同,好難講話一定好用,或唔好用。

2.74 M 既竿係長左 D,要釣位好開揚,至可以發揮

JL 你又係啱,我有成四支都重吾知想要d咩,我都用到亂左,合自己既竿好難搵,一支就夠!
樓主買竿前睇下身邊朋友試清楚好d,在鋪試吾到d咩,玩過你先好買!
naobao 發表於 11/7/2008 16:41:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
第二步...就睇吓你想追求D咩野,
我強力建議都係去舖頭親手試吓,
因人人要求唔同!!
貓貓樣 發表於 11/7/2008 16:45:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 joecylee 於 2008-7-11 16:18 發表

JL 你又係啱,我有成四個老婆都重吾知想要d咩,我都到亂左 ,合自己既老婆好難搵 ,一打都未必夠
樓主搵老婆前睇下身邊朋友試清楚好d , 玩過試過你先好要 ! ...

有個好老婆同拱多妾是你都唔滿足,仲想再娶?!
JL-Crazy 發表於 11/7/2008 16:48:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 貓貓樣 於 2008-7-11 16:45 發表

有個好老婆同拱多妾是你都唔滿足,仲想再娶?!

樓主身邊多唔多玩具大王呀,壞朋友果 d,多就容易試啦
貓貓樣 發表於 11/7/2008 16:50:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 JL-Crazy 於 2008-7-11 16:48 發表

樓主身邊多唔多玩具大王呀,壞朋友果 d,多就容易試啦

你一講我就淨係諗起"麥金塔"師兄添 。。。。。
JL-Crazy 發表於 11/7/2008 16:52:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 貓貓樣 於 2008-7-11 16:50 發表

你一講我就淨係諗起"麥金塔"師兄添 。。。。。

我都明既,麥老闆出名嘛
貓貓樣 發表於 11/7/2008 16:59:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 JL-Crazy 於 2008-7-11 16:52 發表

我都明既,麥老闆出名嘛:tu8>

YES!!。。。。。

登錄/註冊後可看大圖
joecylee 發表於 11/7/2008 17:06:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 8樓 貓貓樣 的帖子

比你地叫得我麥老闆,當然係我有能力令我花心,你要學都學吾到呀!不過你吾打算學我知!但你重勁啦貓Sir你當d竿係老婆有幾隻攪都要賣老婆!小弟佩服佩服!

我吾係好毒,係好Enjoy 用每支竿比我既感覺!試多d啦!