搜索

[釣行] 老細發威...牛屎跪低...

最強幻象 發表於 4/3/2011 11:17:26 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
話說cbb想去呔椅...就約埋我行...咁我搵埋老細...就黎個3P...
後尾calcal ybb siulung見我地咁交興就加入埋玩6p...不過佢地只係齋吹...
初初去到完全0魚訊...悶到抽筋就轉位...
一落就有條石狗...點都叫有魚訊先呀...
跟住cbb又中條石狗...跟住老細發威啦..
整條屎先...仲差不多35cm...
cbb見青蟲真係work...好辛苦咁克服勾左一條做餌...
無耐都係放棄用返蝦仔...但係...係呢個~毛文~...
老細又發威啦...嘩...呢條直情出darg...
呢個毛文多得龍少幫拖...(其實佢算挾硬搶左老細枝竿)...
一落撈箕我都話...嘩...3斤走悟甩...
今晚得老細發威整二條...勁呀...
大家悟好問我係邊度...我悟會講既...
(自己睇相估啦)...
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 9金幣 +1309 收起 理由
TEN69 + 200 有美同行!!
annie238 + 100 欣愛分
B.BAQUA + 200 最強現象!!
STELLA + 200 寫個強字!!
雅比 + 200 吊椅分!!
bulldog + 109 最強現象!!
scoludei + 100 幸福分~
1149hf + 100 恭喜
ivoivo + 100 最強現象!!

查看全部評分

corgibb 發表於 4/3/2011 11:23:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁樣好難估唔到啦老細
回復 支持 反對

YY人 發表於 4/3/2011 11:23:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
勁!
o衣…D 牛屎又活躍番了!
係時候又出動去打打佢!
回復 支持 反對

樓主| 最強幻象 發表於 4/3/2011 11:25:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 支持 反對

樓主| 最強幻象 發表於 4/3/2011 11:26:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
勁!
o衣…D 牛屎又活躍番了!
係時候又出動去打打佢!
YY人 發表於 2011-3-4 11:23 AM

可能耐無人釣呱...但佢掛晒D牌話地盤範圍不準釣魚架...
回復 支持 反對

YY人 發表於 4/3/2011 11:30:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
可能耐無人釣呱...但佢掛晒D牌話地盤範圍不準釣魚架...
最強幻象 發表於 2011-3-4 11:26

咁講真…依個位依排係咁樁野!又係咁挖泥、倒野落海咁…都以為咩都比佢嚇走…
不過象兄出左post 我都唔會去依度o架喇…驚人多!
回復 支持 反對

樓主| 最強幻象 發表於 4/3/2011 11:32:30 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁講真…依個位依排係咁樁野!又係咁挖泥、倒野落海咁…都以為咩都比佢嚇走…
不過象兄出左 ...
YY人 發表於 2011-3-4 11:30 AM

我都好耐無去...都悟知變成點...呢個位想去就早去...咪遲左無得玩架啦...
回復 支持 反對

YY人 發表於 4/3/2011 11:36:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我都好耐無去...都悟知變成點...呢個位想去就早去...咪遲左無得玩架啦... ...
最強幻象 發表於 2011-3-4 11:32

哈!應該會有好多人的了…打得唔方便!
見D 屎活躍番我就好足夠了!
回復 支持 反對

樓主| 最強幻象 發表於 4/3/2011 11:38:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
哈!應該會有好多人的了…打得唔方便!
見D 屎活躍番我就好足夠了! ...
YY人 發表於 2011-3-4 11:36 AM

師兄好似有D好位供喎...彈D黎好悟好呀...
回復 支持 反對

corgibb 發表於 4/3/2011 11:40:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
要揪佢上黎要付出代價.....
回復 支持 反對