搜索

[釣具] 今次再o黎紅棍。。。。

萬寶路 發表於 16/1/2011 01:53:28 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港

今次都係果句,紅棍就係紅棍啦,不過都係平民紅棍,話說上次見到平民白棍,但未來老虎在身邊買唔到之後,龍哥話下次有貨返記得通知聲,早幾日買咗平民白棍之後,第二日即時同龍哥落去睇,咁我又見到支平民紅棍喎,拎上手又OK喎,平少少但重過支平民白棍少少,咁我又心郁郁,但未來老虎又企係度眼望望,又同支紅棍冇緣啦,到今日未來老虎話去APM行o下喎,哇!㊣呀,去到APM未來老虎就話你去魚具鋪行o下啦,唔駛你陪我行咁悶,咁我二話不說又走落去行o下,一心打o下牙較吹o下水,落到去見到支平民紅棍,又心思思拎出o黎玩o下,玩玩o下見到原來1.75 又係得返一支,有冇攪錯,次次鐘意o既就係得返一支,咁我心諗死啦,未來老虎又係度,內心掙扎咗一陣,都係走啦,同未來老虎會合咗,就去咗T,T緊果時,老虎見我眉頭深鎖,問我係咪有o野睇中,我好老實講出o黎,未來老虎笑笑口話,你鐘意就去買啦!難得未來老虎首肯,YA!即時又飛奔返去魚具鋪,即時自已開櫃拎出o黎,即時比錢,即時拎走!聽日拎埋去玩o下先!

DSCF0001.JPG DSCF0002.JPG DSCF0004.JPG DSCF0006.JPG DSCF0008.JPG DSCF0009.JPG DSCF0010.JPG DSCF0011.JPG DSCF0012.JPG DSCF0014.JPG DSCF0015.JPG
炎之龙 發表於 16/1/2011 03:33:09 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東東莞
师兄你好!唔知可唔可以PM比我是边到买噶!衣款杆有无1·25或1.5啊?
gary_cham 發表於 16/1/2011 12:19:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄你好 , 同你打聲招呼先 , 我係尋日買白棍果位
原來係你 , 你尋日嚇親我 ,我果刻見到師兄你果時 ,我心諗點解依位師兄可以咁豪爽睇都唔洗睇就比錢走人
zpm 發表於 16/1/2011 12:37:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

師兄你好似買緊廣告咁不過我都有小小鍾意左佢
chunming021215 發表於 16/1/2011 16:19:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
恭喜師兄買到心頭好
 樓主| 萬寶路 發表於 16/1/2011 20:02:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

因為我早幾日睇過,琴日買之前又落咗去吹水,轉頭會合未來老虎,佢比買我咪即時落去買囉
 樓主| 萬寶路 發表於 16/1/2011 20:02:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
师兄你好!唔知可唔可以PM比我是边到买噶!衣款杆有无1·25或1.5啊?
炎之龙 發表於 2011-1-16 03:33

有1.25但冇1.5
 樓主| 萬寶路 發表於 16/1/2011 21:16:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄你好 , 同你打聲招呼先 , 我係尋日買白棍果位
原來係你 , 你尋日嚇親我 ,我果刻見到師兄你果時 ,我心諗 ...
gary_cham 發表於 2011-1-16 12:19

幾時得閒一齊拎出去玩o下
強心針 發表於 16/1/2011 22:34:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄可否PM個魚店地址比我。THANK YOU先
gary_cham 發表於 17/1/2011 09:48:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
幾時得閒一齊拎出去玩o下
萬寶路 發表於 2011-1-16 21:16

無問題 , 天氣無咁凍就出動
出到黎師兄幫我補習下全遊動都好 , 果日師兄你落到黎買紅棍時 , 我就係問緊老闆全遊動