搜索

[釣技] 根魚~蟲蟲編!(P.2 加3月2日深夜狗獲~P.1加左各種jighead相)

浦克 發表於 1/3/2007 09:03:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 aroomd 於 2007-3-1 00:28 發表

你唔係叫我執晒出泥影..呀...........
其實我唔算多啦....我有個 FD 用裝衫大膠箱裝膠蟲~!!!

唔怪得之昨晚有人係度神神秘秘啦..................問佢又唔答..................
浦克 發表於 1/3/2007 21:38:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 aroomd 於 2007-3-1 13:12 發表
冇神秘.......咪話左比你聽影相 law!!!!!

我問你影咩相.......你都唔講......................
浦克 發表於 3/3/2007 09:04:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #20 aroomd 的帖子

唔怪得成晚唔見你個衰佬宗影啦........喂....下星期一晚我老婆話叫埋寶才喎........
浦克 發表於 22/3/2007 09:05:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 aroomd 於 2007-3-21 10:54 發表

比 D 時間我.....我最怕 o係 我果堆架生搵野出泥~!!!

你比我既..............我幫你搵又點話呀...............
浦克 發表於 23/3/2007 09:23:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #39 kcs 的帖子

勝哥你張相點解變左四眼.......既........................
浦克 發表於 29/3/2007 13:46:18 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 冬的 於 2007-3-28 21:27 發表

敬請閣下回覆主題時能清楚表達意思, 謝謝合作!